Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSIB Consell qualifica «d'incoherent» la moció del PP sobre l'ecotaxa

35857

El portaveu del PSIB en el Consell de Mallorca, Andreu Alcover, ha qualificat «d'incoherent» la moció presentada pel Partit Popular sobre l'Impost de Turisme Sostenible. El PSIB ha assegurat que el PP «està despistat» amb l'ecotaxa. «Ja no saben si volen modificar, mantenir, si estan d'acord o no», ha afirmat.

En aquest sentit, Alcover ha confirmat que el PSIB defensarà la llei que es va aprovar en 2016, amb la qual el PP «té un problema per a defensar o no». De cara al ple d'aquest dijous, el portaveu ha enaltit que «més de la meitat de les mocions i interpel·lacions presentades siguin temes de medi ambient».

En aquest sentit, ha afirmat sentir-se «alegre». «És una notícia positiva que l'oposició es preocupi pel medi ambient», ha expressat el polític del PSIB. D'altra banda, ha celebrat «l'avanç cap a un model progressista» amb coalicions d'esquerra a l'Ajuntament de Palma, el Consell de Mallorca, el Govern i el Govern espanyol.

El portaveu ha afirmat que amb aquest Executiu «s'obre una nova etapa d'il·lusió i esperança» per a dur a terme millores en «la qualitat de vida dels ciutadans». Per contra, ha incidit en la «preocupant» actitud de l'oposició en el Congrés. «Estan fent un atac preventiu a un Govern que encara no ha començat a governar», ha assegurat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.