Setmanari d'informació local - 138 anys

La presidenta del Govern felicita Pedro Sánchez per la investidura i diu que comença «un període d’esperança»

35835

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha manifestat «alegria i il·lusió» per la investidura de Pedro Sánchez com a president del Govern espanyol ja que «necessitàvem un govern a Espanya que estigués liderat per la primera coalició progressista i amb un full de ruta polític que se sembla molt al que estam duent a les Balears des de fa gairebé 5 anys».

Després de donar l’enhorabona a Sánchez, Armengol ha destacat que «avui comença un període d’esperança per a la ciutadania amb polítiques lligades al feminisme, l’ecologisme i la justícia social». A més, la presidenta ha confiat que es puguin «accelerar les qüestions pendents amb el Govern d’Espanya, i que el president Pedro Sánchez coneix a la perfecció».

«A partir d’ara haurem d’establir el compliment del full de ruta de les Illes Balears i de l’Agenda 2030, que és el que s’ha de complir durant aquesta legislatura», ha insistit, al mateix temps que ha recordat que «aquesta nova experiència de govern que s'inicia ara a Espanya l’estam vivint a les Balears i som exemple de més drets, més democràcia i més llibertats».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.