Setmanari d'informació local - 138 anys

De la Concha: «És un moment històric per a un nou cicle polític»

35833

La secretària de Podem a les Balears, Mae de Concha, ha celebrat aquest dimarts la investidura del candidat del PSOE Pedro Sánchez a la presidència de l'Executiu espanyol i ha recordat que és el primer Govern de coalició des de la volta de la democràcia, per la qual cosa ha dit que «és un moment històric per a un nou cicle polític».

De la Concha ha indicat que «la nova política necessita consensos, col·laboració, obertura de mires, generositat i pensar sempre en el bé comú». «Celebram que en el Govern central hi hagi un model que ja tenim en diverses Comunitats, com les Balears», ha afegit.

La secretària general de la formació ha considerat, a més, que per al Govern és una «bona notícia» tenir a Madrid un Executiu «tan pròxim» i ha explicat que això es transformarà en «millores reals per a la gent de les Illes». «Estam parlant de la transició energètica, la lluita contra les cases d'apostes, la regulació dels preus dels lloguers, la PAC insular, un nou sistema de finançament autonòmic, la part fiscal del REB, les inversions estatals en depuradores, la inversió estatal en trens i altres temes que ara formen part del programa conjunt d'Unides Podem i el PSOE», ha argumentat.

La secretària general també ha tengut paraules per ala seva excompanya i diputada d'En comú Podem, Aina Vidal, de la qual ha dit que «és una dona extraordinària i que està sofrint moments difícils».


Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.