Setmanari d'informació local - 138 anys

El Consell de la Joventut de les Illes Balears comença una nova legislatura amb una nova Comissió Permanent

35813

El Consell de la Joventut de les Illes Balears (CJIB), el passat 14 de desembre, a Es Carregador, Calvià, va celebrar la darrera assemblea general ordinària de la legislatura 2017-2019; i es va elegir la seva nova Comissió Permanent, que romandrà fins al 2021.

El CJIB és una entitat de dret públic amb personalitat jurídica pròpia i amb plena capacitat per a dur a terme les seves finalitats, creada mitjançant una llei del Parlament. Es regeix per uns estatuts propis i el seu òrgan sobirà és l'Assemblea General, que està formada per delegats de totes les associacions que en són membres. La Comissió Permanent és l'òrgan encarregat d'executar els acords del Ple i de la gestió ordinària del CJIB. Aquesta està formada per una presidència, dues vicepresidències i un màxim de quatre vocalies. Aquests càrrecs s'agafen de manera voluntària i sense retribució.

A l'Assemblea hi varen assistir representants de les entitats membres. Allà, es va revisar el treball realitzat, es varen estudiar i debatre, per a després aprovar, els informes d'execució del pressupost de 2018 i de 2019, i el pressupost de 2020. A més, el director de l'IBJOVE, Tià Lliteres, que va assistir-hi per a mostrar el seu suport, va assegurar: «Donarem la independència que li pertoca al CJIB mitjançant la nova Llei de Joventut».

Finalment, es va acomiadar, emotivament, a la Comissió Permanent sortint (Àngela Palou Ozcáriz, presidència; Andrea Cañal Hernández, i Antònia Maria Dols, vicepresidències i Rafael Campos Garcia, vocalia) i es varen presentar els candidats per la Permanent entrant (Pere Riera Ortega, presidència; Maria del Mar Roig Sierra, vicepresidència de dinamització d’entitats; Pau Roig Mas, vicepresidència d’incidència política; Joan Ximenes Anglada, vocalia d’illes (persona encarregada, específicament, de dinamitzar la participació juvenil a totes les Illes per parts iguals); i Neus Duran Massanet, vocalia de comunicació, que varen ser escollits per majoria absoluta.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.