Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort iniciarà la setmana que ve la renovació de les voreres de l'avinguda de Gaspar Bennàzar

35789
L'Ajuntament de Palma iniciarà la setmana que ve la renovació de les voreres de l'avinguda de Gaspar Bennàzar. | dBalears/Arxiu

L'Àrea d'Infraestructures de l'Ajuntament de Palma durà a terme a partir del pròxim 7 de gener les obres de renovació del paviment de les voreres de l'avinguda de Gaspar Bennàzar i l'asfaltat del carrer del Pare Bartomeu Pou entre el carrer de Blanquerna i carrer del 31 de desembre.

L'Ajuntament de Palma ha explicat aquest dissabte que la renovació del paviment de l'avinguda de Gaspar Bennàzar està planificada en dues fases.

El primer tram des del carrer de l'Arxiduc Lluís Salvador fins al carrer d'Eusebi Estada on es renovaran 1.920 metres quadrats, amb un cost aproximat de 222.950 euros, i que s'iniciarà pel tram dels nombres parells 14 al 38.

I un segon tram des del carrer d'Alfons el Magnànim, fins al carrer de l'Arxiduc Lluís Salvador, on es renovaran un total de 2.400 metres quadrats de paviment amb un cost aproximat de 256.541 euros.

Respecte a les obres d'asfaltat del carrer del Pare Bartomeu Pou, la intervenció està prevista per als dies 7, 8, 9 i 10 de gener amb un cost aproximat de 50.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.