Setmanari d'informació local - 138 anys

Llibres de reflexió de proximitat per demanar als Reis

35777

Aquests dies en que els regals són els protagonistes, existeix l'opció de regalar o demanar als Reis tres llibres que acabe de publicar-se i que són tres grans exemples d'assaig de proximitat i de qualitat.

Es tracta de tres novetats editades a Mallorca i que aporten reflexió i memòria al debat públic.

Poesia, llengua, país. Una mirada des d'Eivissa

Llibre d'Isidor Marí Mayans, professor i sociolingüista eivissenc. Es llicencià (1972) en Filologia Catalana a la Universitat de Barcelona i va començar la seva carrera acadèmica com a professor de la Facultat de Filosofia i Lletres de les Balears, (1972-1980), on va dirigir el Departament de Llengua i Literatura Catalanes i va intervenir directament en la incorporació de la llengua catalana al sistema educatiu de les Illes Balears. Al principi, els seus interessos anaven dirigits a la cultura popular. Posteriorment, la seva activitat s'ha centrat en la sociolingüística i la planificació lingüística.

Mahatma Gandhi

Reedició de la conferència feta per Josep Sureda i Blanes el dia 21 de gener de 1931 i, posteriorment, publicada per l'Associaciò per la Cultura de Mallorca.

La reedició l'ha feta l'Obra Cultural Balear i incorpora un estudi previ a cura de l'historiador Pere Fullana.

Rebelar-se per la Llibertat

Llibre de Joan Lladonet, que recull article publicats a dBalears i que són un repàs als principals fets ocorreguts a Mallorca i els Països Catalans en els darrers anys des de l'òptica del sempre brillant Joan Lladonet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.