Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Balears tanquen 2019 amb 25 morts en accidents de trànsit en vies interurbanes, la xifra més baixa des de 2008

35763

Un total de 25 persones han mort el 2019 en 22 accidents de trànsit en vies interurbanes de les Balears, la xifra de víctimes mortals més baixa des de 2008.

En comparació amb 2018 són 13 morts menys, una baixada del 34,2 per cent, segons ha destacat la cap provincial de Trànsit a les Balears, Francisca Ramis, en una roda de premsa.

Amb tot, el delegat del Govern espanyol a les Balears, Ramón Morey, ha remarcat que no poden «estar satisfets» mentre hi hagi un sol mort en carreteres, si bé ha apuntat que són resultats «positius» de manera que s'ha de «felicitar els conductors pel seu comportament més cívic i responsable al volant».

Dels 25 morts, 22 eren homes i tres dones. El 72 per cent va perdre la vida en carreteres convencionals, i només es varen registrar morts en un camí veïnal, en una via per a automòbils i en una autovia.

En 2019, es varen produir 16 accidents mortals menys que en 2018 en les vies interurbanes de les Balears. En tres hi va haver més d'un mort. Per Illes, són 19 morts a Mallorca, tres a Eivissa, tres a Formentera i cap a Menorca.

El mes amb més morts va ser gener, amb cinc; el segueix agost, amb quatre; i tres a maig, juny i octubre. Al febrer i l'abril no hi va haver cap mort en accidents de trànsit en via interurbana.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.