Setmanari d'informació local - 138 anys

Les Joventuts d'Esquerra de les Balears celebren el II Congrés Federal a Binissalem

35751

El passat dilluns 30 de desembre les Joventuts d'Esquerra Republicana de les Illes Balears i les Pitiüses, reunides a Binissalem, celebraren el II Congrés Federal.

La comissió permanent sortint, liderada fins ara per Maite Pons i Pons (Ferreries), exposà el seu informe de gestió d'aquests darrers dos anys. Concretament es destacà el «notable increment» de militància arreu de les Illes, sobretot a Mallorca i a Menorca, les noves incorporacions d'Eivissa, «la feina feta en aquest any electoral tan intens i l'èxit de les dues edicions organitzades de l'Escola Federal de Formació de l'organització».

La candidatura encapçalada per Carme Gomila (Manacor) ha obtengut la unanimitat dels vots emesos. En aquest nou mandat de les Joventuts d'ER l'acompanyaran, a la secretaria d'Organització, en Sergi Olvera (Ciutadella), i a la de Comunicació, en Biel Cursach (Artà).

A la cloenda del Congrés, el portaveu nacional de les Joventuts d’Esquerra Republicana, Pau Morales va expressar l'agraïment a l'anterior permanent la feina feta i ha animat al nou equip a continuar en la línia ascendent de l'organització a les Illes. Finalment, la nova portaveu federal ha donat les gràcies per la confiança rebuda i ha emplaçat la militància a seguir treballant per enfortir el projecte republicà, socialista, feminista i ecologista que representam el Jovent Republicà arreu dels Països Catalans.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.