Setmanari d'informació local - 138 anys

Una vintena de carrosses amb música en directe protagonitzaran la Cavalcada dels Reis

35747

El regidor de Participació Ciutadana i Govern interior de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, ha informat aquest dijous que Cavalcada dels Reis 2020 de la ciutat, que se celebrarà aquest diumenge 5 de gener, està «pràcticament preparada». La Cavalcada d'enguany, que compta amb 21 carrosses, està centrada en la naturalesa i estrena tres carrosses amb música en directe inspirades en l'estiu, la primavera i l'hivern. A més, els Reis vestiran nova indumentària.

Segons ha explicat Jarabo en declaracions després de presentar les tres noves carrosses, en la Recepció Real participaran unes 600 persones, comptant amb el personal de seguretat que vetllarà perquè sigui una jornada «fluida i sense incidents». Per part seva, el seu director artístic, Daniel Puig, ha destacat la música en directe que s'oferirà en les tres noves carrosses. Els artistes, que també aniran disfressats d'acord amb el decorat, interpretaran un total de quatre cançons en cadascuna d'elles.

La Cavalcada sortirà, com cada any, el 5 de gener des del Moll Vell a les 18.00 hores i arribarà fins a la Plaça Joan Carles I. Una vegada acabat la desfilada, els Reis saludaran des del balcó del Casal Solleric al voltant de les 20.45 hores. Cal destacar que el pressupost d'aquest any per a l'esdeveniment ha estat d'uns 171.000 euros, una quantitat inferior a la de 2019, quan va ser de 213.000 euros.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.