Setmanari d'informació local - 138 anys

L'Ajuntament de Palma destinarà una partida de 66.320,45 euros a cooperació i solidaritat

35699
L'Ajuntament de Palma destinarà una partida de 66.320,45 euros a cooperació i solidaritat. | Ajutament de Palma

L'àrea de Justícia Social, Feminisme i LGTBI i el Fons Mallorquí de solidaritat i Cooperació han signat el conveni de col·laboració per contribuir, des de l'àmbit mallorquí, al desenvolupament dels països del Tercer Món mitjançant la constitució i la gestió d'un Fons econòmic.

Aquest fons, tal com ha explicat Cort, promourà l'establiment d'acords de col·laboració puntuals amb altres organitzacions de finalitats i característiques semblants, malgrat que tenguin la seva seu fora de Mallorca, sempre que la seva ajuda es destini prioritàriament a zones del Sud.

L'Ajuntament disposa d'una partida dels seus pressupostos per a l'exercici 2019 de 66.320,45 euros, la mateixa quantia que es destinà el 2018. Pel que fa al 2019 des del Fons han impulsat dos projectes a Bolívia i un altre a Nicaragua.

La regidora de l'àrea, Sonia Vivas, s'ha mostrat molt satisfeta i ha destacat la seva voluntat d'ampliar aquesta línia d'ajuts. «Volem seguir impulsant la cooperació internacional per tal de fer valdre la feina en la destinació. És per això que el pròxim mes de febrer tornarem a reunir-nos per tal de cercar noves vies de col·laboració», ha assegurat.

El compromís de l'Ajuntament amb el Fons Mallorquí de solidaritat i Cooperació va néixer l'any 1993 amb la incorporació com a soci, la qual cosa va suposar l'adquisició del compromís de lliurar, amb càrrec als crèdits consignats per aquesta finalitat, una aportació anual per finançar l'execució de projectes de cooperació al desenvolupament humà integral als països empobrits.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.