Setmanari d'informació local - 138 anys

Noguera demanarà als socis del Pacte un calendari per a la internalització dels serveis informatius d'IB3

35671

El coordinador de MÉS per Mallorca, Antoni Noguera, i el diputat i secretari de comunicació de la formació, Josep Ferrà, s'han reunit aquest divendres amb el Comitè d'Empresa d'IB3 a les oficines del Parlament.

El Comitè d'Empresa ha explicat les dificultats que ha patit d'ençà del 2005, passant per diferents empreses concessionàries del servei i veient com seu sol es devaluava fins un 30%. A més, la precarietat i les males condicions salarials també provoquen fuga de personal qualificat i amb experiència, el que suposa una pèrdua constant d'experiència i coneixements que repercuteix en el producte final.

Antoni Noguera ha adquirit amb els treballadors tres compromisos per mirar d'adreçar la situació. Per una banda, com ha explicat, «vetlarem perquè els dos milions d'augment de pressupost acordats en aquests darrers comptes es destinin a millorar les condicions laborals dels treballadors». Per altra, Noguera ha assegurat que «plantejarem als socis dels Acords de Bellver la necessitat de fer un calendari d'internalització el més aviat possible i, per això, és necessari que el contracte extern d'informatius tingui una durada breu».
Per últim, el coordinador ecosobiranista s'ha compromès també a estudiar l'informe sobre el cost d'internalització ja que «es tracta d'una reivindicació justa que beneficiarà a la llarga tant als treballadors com a l'administració i a la ciutadania».

«Si vàrem ser capaços de municipalitzar el servei d'ORA de Palma, que comptava amb uns 180 treballadors, també hem de poder fer 100% públics els serveis informatius d'IB3», ha explicat.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.