Setmanari d'informació local - 138 anys

Llucia Ramis i Agnès Llobet conduiran l'acte institucional de la Diada 2019

35659

La periodista i escriptora Llucia Ramis i l'actriu Agnès Llobet seran les encarregades de conduir la gala de l'acte institucional de la Diada de Mallorca 2019, que organitza el Consell. Segons ha informat el Consell de Mallorca, l'acte tendrà lloc a la sala gran del Teatre Principal de Palma, aquest diumenge, a les 18.30 hores, i serà televisat en directe per IB3.

Per primera vegada, es farà coincidir l'acte institucional de la Diada amb el lliurament dels Premis Mallorca de creació literària en llengua catalana i de fotografia. Els premis de creació literària arriben enguany a l'onzena edició, i estan dividits en tres apartats -narrativa, assaig i poesia-, dotats conjuntament amb 90.000 euros. Per part seva, la segona edició del Premi Mallorca de fotografia atorga 7.000 euros al treball guanyador.

La presidenta del Consell, Catalina Cladera, i les vicepresidentes Bel Busquets i Aurora Ribot seran les encarregades de fer el lliurament dels premis als guanyadors de cada categoria. L'acte es tancarà amb el discurs institucional de Cladera. 'Produccions de ferro' s'ha encarregat de l'acte, que tendrà en l'homenatge a l'escriptora i traductora Maria Antonia Salvà un dels seus fils conductors, amb origen en la declaració d'aquest any com Any Salvà.

L'acte institucional de la Diada de Mallorca 2019 és d'accés gratuït fins a completar l'aforament del Principal, prèvia retirada de la invitació que es pot sol·licitar a través de la web del Consell. En la pàgina també es poden consultar altres actes organitzats per la institució, com a activitats infantils, contacontes, visites guiades a edificis oficials, concerts, i activitats esportives, lúdiques i d'oci, que s'allargaran fins al 3 de gener.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.