Setmanari d'informació local - 138 anys

Ordenen la demolició de cinc piscines construïdes sense permís a Santa Eulària d'Eivissa

35607

L'Ajuntament de Santa Eulària ha ordenat aquest dilluns la demolició de cinc piscines construïdes sense permís en diferents zones del municipi, unes actuacions de recuperació executades de manera voluntària i amb cost zero per al Consistori. A més, els propietaris hauran d'abonar les sancions pertinents.

En concret, les intervencions han estat executades en zones de Santa Gertrudis, Can Fornet, Can Ramon i Roca Llisa i han estat motivades per denúncies de veïnats o per inspeccions dels mateixos serveis municipals que varen detectar les obres, incoant el respectiu expedient sancionador.

Segons ha informat l'Ajuntament, les tramitacions inclouen una primera mesura que és executar la restitució de la realitat física alterada. La intenció és que els infractors no puguin arribar a beneficiar-se de la seva acció, segons ha afegit el Consistori.

Posteriorment es tramitarà la sanció, l'import de la qual dependrà del pressupost de l'obra i d'on està situada. Així, en zones urbanes l'import pot ser l'equivalent a entre el 50 i el 100 per cent de l'obra, mentre que en rústic és del 100 i el 250 per cent. Si s'ha executat en espai protegit, l'expedient és traslladat al Consell.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.