Setmanari d'informació local - 138 anys

La sèrie 'Treufoc' d'IB3, disponible en la plataforma digital Filmin en versió original

35553

La sèrie policíaca 'Treufoc' d'IB3 està disponible a partir d'aquest divendres en la plataforma Filmin en versió original subtitulada en castellà, a més d'estar en català en la plataforma #ALaCartaIB3 i en el canal de Youtube d'IB3.

Segons ha informat l'Ens, la sèrie es va estrenar en la televisió el maig del 2017 i amb les seves tres temporades va estar en antena fins a maig d'aquest any. La sèrie, que ha obtengut una puntuació d'un 8 i un 9 per part de la premsa especialitzada, ha estat definida per la plataforma com un 'thriller' de recerca criminal «ambiciós» i d'una qualitat «sorprenent».

'Treufoc' està protagonitzada per un grup de policies judicials que investiguen uns assassinats que ocorreguts a les Illes i que són imitacions d'uns fets que van succeir durant la guerra de Canamunt i Canavall al segle XVII. Durant la recerca es descobrirà un entramat d'abús de poder, corrupció i mort.

Cal recordar que el gener del 2018, la distribuïdora Federation Entertainment, amb seu a París i Los Angeles, va adquirir els drets de distribució internacional de les dues primeres temporades d'aquesta sèrie d'IB3.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.