Setmanari d'informació local - 138 anys

Tanquen la carretera Sóller-Fornalutx degut al despreniment d'un mur

35441

L'àrea de Mobilitat i Infraestructures del Consell de Mallorca ha tancat aquest dilluns al trànsit un tram de la carretera Sóller-Fornalutx (Ma.-2121) a causa del despreniment d'un mur i, previsiblement, tornarà a obrir-se el 24 de desembre després de les tasques de reconstrucció.

Segons han concretat fonts del Consell, el despreniment s'ha produït la nit d'aquest diumenge en el quilòmetre (km) 1,2 i aquest dilluns els tècnics del Departament de Carreteres han fet una valoració econòmica del succeït.

Aquests han decidit tallar la circulació des del km 0 fins al km 2,4 de la carretera en qüestió, en tots dos sentits, i aquest mateix dimecres començaran les obres en forma d'urgència per a poder reobrir la via. Carreteres calcula que les tasques estaran acabades el pròxim 24 de desembre, si bé poden trigar uns dies més depenent de les condicions meteorològiques. El despreniment s'hauria produït per una acumulació d'aigua, una causa «molt habitual» a la Serra de la Tramuntana. S'ha establert una ruta alternativa per als residents de la zona.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.