Setmanari d'informació local - 138 anys

El Segon Congrés de Més per Menorca posarà èmfasi en l'ecologisme

35399
Imatge de l'assemblea celebrada aquest dissabte. | Més per Menorca

Més per Menorca ha presentat oficialment el 2n Congrés aquest dissabte a Mercadal, en el marc de la 42a assemblea de la formació, que també ha servit per aprovar, per unanimitat, els pressupostos del partit per a 2020.

El 2n Congrés serà dia 1 de febrer de 2020 a l'Auditori de Ferreries i sota el lema 'Pensa Menorca en verd' posarà l'accent en l'element ecològic, «un valor que sempre ha estat clau per als menorquinistes i que ara, en una situació global d'emergència climàtica, vol tenir encara més protagonisme».

Durant la trobada es presentarà la Ponència Política, que tindrà especialment en compte la situació que s'està vivint a l'Estat espanyol: «una deriva antidemocràtica i una regressió de drets i llibertats». En aquest sentit, Damià Moll, coordinador del partit, ha estat contundent: «Més per Menorca ha de servir per aportar clarividència des del menorquinisme polític».

A banda de la presentació i votació d'aquest document, el 2n Congrés també suposarà la renovació de càrrecs de l'Executiva i la Comissió de Garanties de la formació sobiranista.

Cal recordar que aquest Congrés està obert a adherits, simpatitzants, càrrecs i membres de les agrupacions d'electors. Pròximament s'enviaran els documents de la Ponència Política i els necessaris per poder presentar la candidatura als òrgans de direcció de Més per Menorca.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.