Setmanari d'informació local - 138 anys

Yllanes defensa el plus de residència dels càrrecs del Govern: «No em sembla exagerat»

35311

El vicepresident del Govern i conseller de Transició Energètica i Sectors Productius, Juan Pedro Yllanes, ha defensat aquest dimecres el plus de residència que cobren els càrrecs del Govern que vivien a fora de les Balears, que ascendeix a 22.000 euros a l'any.

El conseller ha fet aquestes declaracions preguntat per les informacions aparegudes aquest dimecres en el Diario de Mallorca, que posen de manifest que «els alts càrrecs de Podem fitxats de la península cobren un plus de 22.000 euros anuals». «No em sembla exagerat coneixent que el legislador, quan ha establert aquesta quantitat, ha valorat quals són les circumstàncies que obliguen a establir-la», ha manifestat el militant de Podem.

Yllanes ha dit que no és una quantitat «desmesurada» sinó «ajustada i adequada» als preus de l'habitatge i el transport en l'arxipèlag. «L'habitatge i el transport són enormement cars i complicats d'aconseguir», ha argumentat.

«No és un privilegi, és una cosa que la llei estableix perquè persones que no viuen en aquesta Comunitat Autònoma puguin desplaçar-se a fer un treball especialitzat i amb una enorme responsabilitat», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.