Setmanari d'informació local - 138 anys

Baltasar Picornell deixa l'Ajuntament de Felanitx

35265

L'expresident del Parlament i militant de Podem, Baltasar Picornell, ha anunciat aquest dilluns que deixarà a partir de la setmana que ve la seva acta de regidor a l'Ajuntament de Felanitx després de dimitir divendres passat del Consell Ciutadà de Podem Balears, per a «seguir fidel» als seus principis, segons ha anunciat en el seu compte de Twitter.

«Agraesc l'experiència d'haver pogut picar pedra en la política municipalista uns mesos. Seguirem amb la lluita al carrer», ha continuat el polític de Felanitx. El passat divendres, Picornell, l'exportaveu adjunta de Podem a la Cambra, Laura Camargo, i altres nou persones de la formació varen informar mitjançant una carta la seva dimissió del Consell Ciutadà Autonòmic de Podem Balears.

Preguntat per aquesta qüestió, el portaveu d'Unides Podem a les Balears, Alejandro López, ha recordat aquest dilluns que a Camargo se li va oferir estar en l'Executiva del partit i ella «no el va valorar o va veure que no era el moment». «A l'hora d'elaborar llistes electorals se li va proposar tant a ella com a Carlos Saura continuar en elles; i en el cas de Laura, com a número dos, i tampoc va voler estar», ha explicat.

En referència a la resta de militants, López ha dit que «ja feia temps» que no anaven al Consell Ciutadà des de fa més d'un any. «Fins i tot alguns mai varen arribar a aparèixer», ha explicat el portaveu, que ha recalcat la seva formació és «coherent amb el full de ruta del partit».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.