Setmanari d'informació local - 138 anys

La plaça del Mercat passa a ser zona de vianants a partir d'aquest dilluns

35257

Els canvis circulatoris previstos als voltants de la plaça del Mercat entren en vigor aquest dilluns segons ha informat l'Ajuntament de Palma.

Així doncs, des de l'àrea de Mobilitat Sostenible s'han senyalitzat uns canvis que fan que el trànsit rodat del centre de Palma quedi de la manera que s'explica a continuació a partir d'aquest dilluns. D'una banda, es restringeix el pas per carrer Unió en direcció Rambla per a la majoria de vehicles, a excepció del transport públic i aquells que comptin amb Acire Sant Jaume, Mercat i Missió.

Per un altre, s'eliminen les reserves d'estacionament existent a la plaça del Mercat (ara és per als vianants) i l'accés a l'aparcament de plaça Major se segrega de manera que l'entrada per la plaça de Coll serà només per a residents i abonats i l'entrada per la Rambla serà per a accés general.

En aquest sentit, l'Ajuntament de Palma ha informat que els abonats de l'aparcament de la plaça Major no residents autoritzats en els Acire de la Missió, Sant Jaume o plaça Mayor no estan autoritzats a transitar pel carrer Unió i han d'accedir a l'aparcament des de la Rambla.

Així mateix, el consistori ha explicat que es prolonga el carril bus-Acire existent entre la Rambla i Costa de la Sang, suprimint-se l'horari diürn d'aparcament en aquest espai «per a facilitar al màxim l'accés principal a l'aparcament de plaça Major per la Rambla i millorar la circulació del transport públic en el centre».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.