Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Rosalía s'emociona i emociona al Palau Sant Jordi

35221

El Palau Sant Jordi de Barcelona ha acollit el primer dels dos concerts de Rosalía, que ha demostrat que la cantant de Sant Esteve Sesrovires està en un gran moment. El concert més esperat ha començat amb 'Pienso en tu mirá', ha continuat amb 'A Palé'. I, tot seguit, la salutació de la nit: «Bona nit, Barcelona». Rosalía, en català, i visiblement emocionada, ha donat les gràcies al públic.

El públic ha corejat en diverses ocasions el seu nom. I potser només li ha fet un retret: el concert ha durat poc més d'una hora i quart. Això sí, ha estat intens: 23 cançons seguides i amb les emocions a flor de pell. No ha aturat ni per fer un canvi de vestuari.

La cantant ha interpretat gran part de l'aclamat disc 'El mal querer' i no s'ha deixat cap dels seus nous singles.

Després ha donat pas al ritme del reggaeton, en un altre gran moment de la nit: 'Milionària', la seva cançó en català, que també ha fet la volta al món. El públic s'ha posat dempeus, per cantar i ballar.

'Malamente', la cançó que la va donar a conèixer al gran públic i per la qual ha estat reconeguda amb diversos premis, ha estat la darrera en ressonar al Palau aquest dissabte a la nit.

Nit de pancartes

Entre el públic s'ha pogut veure una pancarta amb el lema 'Fuck Vox', un dels tuits de Rosalía més contundent, en referència a la formació d'extrema dreta. Les pancartes han estat un dels temes de la nit. Rosalía fins i tot n'ha llegit una d'especial per ella: 'Estima'm com la Rosalía estima el BaixLlo'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.