Setmanari d'informació local - 138 anys

Tallers i activitats per prendre consciència sobre el 'dia a dia' de les persones amb discapacitat

35217
Unes 100 persones han recorregut la I Marxa la Milla Accessible. | Ajuntament de Palma

El batle de Palma, José Hila, juntament amb la regidora d'Infraestructures i Accessibilitat, Angélica Pastor i membres de l'equip de bàsquet CB Binissalem, d'Asprom, ONCE, Federació de Persones Sordes de les Illes Balears i Aspaym Illes Balears han recorregut aquest dissabte la I Marxa la Milla Accessible que ha transcorregut pels carrers Antoni Maura, Born, plaça Joan Carles I i passeig Sagrera.

Unes 100 persones han recorregut la I Marxa la Milla Accessible i més de 300 han participat en els diferents tallers d'aprenentatge de llenguatge de signes, activitats esportives, circuits guitats d'obstacles i el parc infantil de trànsit de la Policia Local que s'han concentrat al parc de la Mar entre les 11 i les 14.00 hores. El batle de Palma, José Hila, ha recordat que la ciutat té moltes barreres i que la intenció és «sensibilitzar i que Palma sigui cada vegada més una ciutat més de drets i sense barreres».

Aquesta activitat ha estat organitzada per l'Oficina Palma Accessible amb motiu de la celebració del Dia Mundial de les Persones amb Discapacitat el passat 3 de desembre i la intenció és que es vagi consolidant any rere any durant aquesta legislatura.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.