Setmanari d'informació local - 138 anys

Un dirigent del PP a la Colònia de Sant Jordi serà jutjat per apedregar un magrebí

35213
Imatge del presumpte agressor membre del PP.

El vocal de Comerç de la Junta de Districte de la Colònia de Sant Jordi, Miquel Àngel Garí (PP), serà jutjat per haver agredit a un ciutadà d'origen magrebí resident a ses Salines.

Tal com ha informat el diari 'Ultima Hora', el número set de la candidatura del PP en les eleccions municipals de maig i membre de l'organisme dependent de l'Ajuntament, si no hi ha acord previ entre les parts, s'asseurà dimarts en el banc dels acusats del Jutjat número 1 penal de Palma per la comissió d'un presumpte delicte de lesions.

El fets van tenir lloc el 21 de novembre de 2018 quan el veí de la localitat va ser apedregat i, després de ser agredit, es va presentar a la Casa Consistorial amb una bretxa al cap i la cara i la roba ensangonada, segons els testimonis.

L'advocada de la víctima relata que Garí va esperar al seu client en una cantonada quan aquest cobria el trajecte que separa la seva casa del seu lloc de treball. Assenyala que, sense dir paraula, li va llançar una pedra que va impactar contra el crani del ciutadà d'origen magrebí, ocasionant-li la lesió descrita.

Per aquests fets, tant l'acusació particular com la Fiscalia demanen per al presumpte agressor una pena de dos anys de presó. No obstant això, la lletrada de la víctima reconeix que la defensa de l'acusat cerca arribar a un acord perquè el judici no arribi a celebrar-se.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.