Setmanari d'informació local - 138 anys

Homenatge a la llibertat d'expressió i els presos polítics a Alaró

Han recordat al raper mallorquí a l'exili, Josep Valtònyc, i li han enviat una abraçada

35191

L'OCB d'Alaró ha organitzat aquest divendres, en el marc del 41è aniversari de la Constitució espanyola, una excursió a sa Gubia que ha acabat amb una encesa de llums com a homenatge.

«Per no oblidar i a la vegada reivindicar, que l'Estat espanyol, l'estat de la corrupció, de la monarquia anacrònica i de l'ibex35, però també l'estat que participa de les cites mundials contra el canvi climàtic i que està apunt de signar un pacte de govern progressista, continua vulnerant sistemàticament les llibertats individuals i col·lectives dels seus ciutadans».

«És en aquest context en el que es troben els dirigents polítics i socials catalans, empresonats i forçats a l'exili per defensar i executar la voluntat col·lectiva de tot un poble i els seus anhels de justícia i llibertat», han criticat.

En aquest sentit, també han recordat que a Mallorca també ens ha perjudicat aquesta situació, ja que «Ens ha tocat sortir als carrers i batallar de valent, encapçalant la lluita per la llibertat d'expressió pel nostre company Josep Valtònyc». «Ja fa més d’un any i mig que va haver de partir a Brusel·les per les lletres de les seves cançons. Des d'aquí li enviam una abraçada molt molt forta plena d'orgull, de dignitat i d’esperit de lluita. Resistirem».

«Per aquest motiu avui ens hem reunit aquí, per retre un petit homenatge a tots aquells que lluiten i que han patit la repressió de l'Estat espanyol. Ens queda molt camí per davant, però cal anar-hi. Tenim la força dels carrers i de la gent, i des de la desobediència civil i l'organització popular posarem avançar cap a un país més lliure i més just per a tots».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.