Setmanari d'informació local - 138 anys

Nadal nega haver rebut cap tracte de favor per a la construcció de la seva acadèmia

35185

El tenista mallorquí Rafa Nadal envià aquest passat dijous una carta oberta en la qual ha negat haver rebut «tracte de favor», tant en la construcció de la seva acadèmia a Manacor o amb relació al seu amarrament en el port de Porto Cristo, i en la qual, a més, ha retret les crítiques abocades cap a la seva persona pel batle de Manacor.

En la missiva, publicada en el portal web 'Manancor notícies', el tenista lamenta que el batle de Manacor, Miquel Oliver (MÉS-Esquerra), l'hagi acusat de «viure al marge del municipi» afegint que «la manacoritat es practica, no es verbalitza».

Entre altres assumptes, assenyala que se l'ha acusat de ser «un privilegiat i haver tengut un tracte de favor per haver pogut construir un centre esportiu i educatiu a Manacor, d'acord amb les exigències d'una Llei que va aprovar el Parlament Balear en 2012 i que es va modificar parcialment en 2018». «Sí, em sent un privilegiat, ja que la majoria parlamentària va considerar de manera democràtica que aquest projecte estratègic per a Mallorca tendria molta més força si es realitzava mentre jo estava en actiu, ja que es multiplicaria la repercussió», ha dit en relació a això.

També respon a les acusacions de no pagar l'IBI o les taxes d'escombraries en l'Acadèmia, alguna cosa que titlla de «completament fals», ja que els pagaments corresponents a l'IBI es varen dur a terme a l'octubre. També s'ha volgut excusar davant les crítiques per la reforma del port per a la seva embarcació. «Són falses informacions en les quals han deixat entreveure un tracte de favor amb l'amarrament de la meva embarcació», ha dit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.