Setmanari d'informació local - 138 anys

La Sala Augusta de Palma acollirà l'estrena del curtmetratge de Pimeco per a fomentar els valors del petit comerç

35177

La Sala Augusta de Palma acollirà dimarts, 17 de desembre, l’estrena del curtmetratge de Pimeco per a fomentar el valors del petit comerç. L’objectiu del curtmetratge és «cridar l’atenció dels consumidors i explicar-los-hi que la supervivència del petit comerç depèn d’ells principalment». 'Tu tens la clau' es presentarà a una gala amb més de 250 convidats. Des del principi, es va tenir clar que el missatge audiovisual s’havia de llançar abans de Nadal, una de les èpoques de l’any més important per als petits comerciants.

El curtmetratge ha estat dirigit pel guionista mallorquí que triomfa a Hollywood, Ernest Riera, i l’agència de comunicació Vivirdelcuento Comunicació s’ha encarregat de la producció. El protagonitzen els actors Patxi Arostegui, Biel Barrera i Blanca Creus. A més, prop de mig centenar de persones hi han participat, com a extres. Una de les escenes principals i més emotives del curt ha estat enregistrada a una de les botigues de juguetes més antigues i emblemàtica de Palma, La Industrial.

«L’objectiu d’aquest projecte és fer una crida d’atenció a la societat sobre els valors del petit comerç», explica el president de Pimeco, Toni Fuster, qui afegeix que és molt important que la societat en general «prengui consciència del canvi a la idiosincràsia de les ciutats que provoca un canvi en la manera que compram i consumim».

Ernest Riera ha fet guions dels èxits de taquilla A 47 metros y A 47 metros 2, i també ha estat seleccionats als premis Goya per el documental Overbooking, que es va estrenar a principis d’any.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.