Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort fa que es retiri la campanya 'Esborrem el racisme del llenguatge' arran de la polèmica a les xarxes

35133

L'Ajuntament de Palma ha informat aquest dimecres que iniciarà un procediment de reintegrament de la subvenció de la campanya 'Esborrem el racisme del llenguatge' arran de la polèmica que ha suscitat un dels exemples que donava la campanya per eliminar el llenguatge racista de les converses: «Hauré de pagar-te amb diners B», enlloc de «Hauré de pagar-te amb diners negres».

Des d'acord han assenyalat que han arribat a aquesta decisió perquè el seu contingut «no és el que correspon" ni el seu desenvolupament ha seguit «el protocol pertinent» que implica «la supervisió prèvia» per part del consistori.

D'aquesta manera, es feia l'efecte que en una campanya finançada amb diners públics s'avalava l'ús de diners no declarats a hisenda. Després de tenir coneixement d'això, l'Ajuntament ha lamentat la difusió d'aquest missatge que «empra una expressió que l'Ajuntament en cap cas dóna suport».

Així, han detallat que «no es tracta d'una campanya institucional de l'Ajuntament, és d'una entitat que va obtenir una subvenció per a despeses de campanya». A més, han explicat que han sol·licitat a l'entitat que retiri la campanya i així ho ha fet.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.