Setmanari d'informació local - 138 anys

'Xítxeros amb Empenta' organitza un concert a càrrec d'Andreu Valor a Manacor

35131

L'associació juvenil de Manacor 'Xítxeros amb Empenta' ha organitzat aquest dissabte un concert d'autor amb l'artista valencià Andreu Valor. Després de més de 10 anys de trajectòria torna a Manacor a presentar el seu darrer treball discogràfic Poemitza't. El concert serà a les 12.00 hores al Pati de la torre del Palau a Manacor, i consistirà en el concert i vermut.

Poemitza't és un nou disc amb quinze cançons basades en quinze poemes, d'autores i autors diversos, d'arreu del territori de parla compartida, des de l'Alguer a la Catalunya Nord, passant pel País Valencià, Catalunya, Andorra, Fraga, Menorca, Mallorca Formentera, etc. de poetes i poetesses més clàssics i d'altres més contemporanis.

El desig de l'autor és seguir vincular-se a les reflexions sobre la vida i la societat que habita, amb la fragilitat del llenguatge a través de la poesia, tractant de comunicar millor l'essència de la llibertat en la convivència i del dret a la dignitat individual i col·lectiva.
Defensar una moralitat que no es desvincula de la humanitat, de la culturalitat que és la nostra ànima en la seua arrel i diversitat, d’una justícia social. Tot a través de l'art.

«L'objectiu d’aquest acte és el simple fet de fer poble, i demostrar i reivindicar el centre de Manacor, com a lloc de reunió i trobada per totes les manacorines. Manacor és i serà poble de cultura i coneixement i res millor que compartir-ho amb els nostres amics i amigues del País Valencià», han apuntat des de l'organització local.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.