Setmanari d'informació local - 138 anys

El Casal de Barri de Son Gotleu obre les portes

35123

La Junta de Govern ha aprovat avui per via d'urgència els preus públics de les activitats del Casal de Barri de Son Gotleu per al curs 2019- 2020. És un dels 9 Casals de Palma gestionats directament per l’Ajuntament de Palma.

Després d'un any tancat al públic a causa dels desperfectes ocasionats per mor d'un incendi, el centre, que ja ha reobert les seves portes al públic, llança una oferta variada de tallers entre els quals destaquen activitats com conversa per a estrangers, Zomba, teatre familiar o formació en nutrició.

El consistori oferirà descomptes de fins al 100 per cent a determinades activitats com són els tallers de conversa i de formació en nutrició, la qual cosa vol dir que els veïnats no hauran de pagar res per fer aquestes activitats. La resta de tallers s'oferiran als preus habituals, encara que els residents que s'acullin a determinats supòsits com per exemple aturats de llarga durada podran beneficiar-se de descomptes de fins al 50 per cent.

El Casal de Barri de Son Gotleu torna a obrir les portes després d’un any en què l’equipament ha passat per una àmplia rehabilitació. Acollirà tot un programa d’activitats relacionades amb la creativitat, el benestar i la salut, i activitats familiars i educatives com a eixos d’actuació. Des de l’Àrea de Participació Ciutadana i Govern Interior es vol augmentar i completar l’oferta sociocultural del barri i crear un espai de participació per les veïnes i veïns.

«El barri de Son Gotleu necessitava ampliar els espais de proximitat per a una construcció d’una societat sense desigualtats i cohesionada des de la diversitat», han explicat des de l'Ajuntament. El regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo, ha explicat que volen reactivar aquest espai com «un punt de trobada i proximitat de la barriada» i que amb aquesta iniciativa esperen que un centenar de persones participin dels cinc tallers que s'ofereixen.

Un dels possibles obstacles per a l’accés a les esmentades activitats, en un barri amb alta concentració de pobresa i atur, és l’obligació d’abonament d’una quota d’inscripció, que pot limitar totalment la participació de les persones que més ho necessiten, incrementant l’exclusió.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.