Setmanari d'informació local - 138 anys

8.000 llamps i 102 incidents, balanç de la tempesta sobre les Balears

35117

L'Agència Estatal de Meterología (Aemet) ha detectat uns 8.000 llamps a les Balears i les seves zones de costa en una nit en les pluges han descarregat fins a 96 litres per metre quadrat (l/m2) a Santa Maria i 90 l/m2 a Alfàbia.

Així ho ha indicat la Aemet en el seu compte oficial de Twitter en la qual també detallen que aquesta nit hi ha hagut pluges intenses, tempestes i ratxes de vent fort.

Cal recordar que segueix activat l'avís taronja en totes les Illes i que l'Índex de Gravetat 1 del Pla Meteobal està decretat per fortes tempestes en totes les Illes des d'aquest dimarts.
De la seva banda, el Servei d'Emergència de Balears (SEIB 112) ha gestionat un total de 102 incidents relacionats amb les pluges, fins a les 11.30 hores d'aquest dimecres, molts d'ells per acumulació d'aigua.

En concret, 92 d'aquests incidents s'han produït en Mallorca, set a Eivissa, dos a Menorca i un a Formentera.

La majoria s'han produït per acumulació d'aigua en la calçada i vies públiques (39), inundacions en soterranis i locals (21), i caiguda d'arbres (10), entre altres.
Per part seva, Serveis Ferroviaris de Mallorca (SFM), ha detallat que a causa de les tempestes, el pas inferior que dóna accés a l'estació d'enllaç està inundada.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.