Setmanari d'informació local - 138 anys

Joana Gomila preestrena 'Paradís' al Teatre Principal de Palma

35115

El dimecres 11 de desembre, la cantant manacorina Joana Gomila actuarà al Teatre Principal de Palma en un concert molt especial en què el públic podrà gaudir en primícia del repertori del seu nou disc, 'Paradís', que es publicarà al març de 2020.

Amb 'Folk Souvenir', Gomila ja va sacsejar el món de la música tradicional amb una manera de fer tan personal com atrevida. Hi ha hagut pocs discs que hagin capturat de manera tan fidel l’ànima mateixa d’aquestes tonades, en part, paradoxalment, per la seva capacitat d’alliberar-les dels corsés i reimaginar-les des de punts de vista caleïdoscòpics.

En aquest nou treball, la cantant parteix d’un nou format a duo amb Laia Vallès amb qui duu anys col·laborant. Amb un so cada cop més expansiu i transgressor (teclats, sintetitzadors, samplers) aprofundeixen en l’esperit de recerca i experimentació que va donar impuls al seu debut, i a la vegada n'eixamplen el llenguatge sonor incorporant cançons de composició pròpia, doblant-ne l’ambició i llençant-se de cap a l’aventura amb un treball que la situa, sens dubte, com una de les veus més importants de la seva generació.

Al Teatre Principal de Palma es podrà gaudir per primer cop de les cançons que ha enregistrat a La Plana amb Jan Valls i Jaume Manresa i que Manresa ha mesclat amb Joan Miquel Oliver, a més de l'espai escènic dissenyat per Joan Miquel Artigues i l'univers visual creat juntament amb l'artista Catalina Julve, tots ells engranatges imprescindibles en la gènesi d'aquest 'Paradís' al qual ens vol convidar Joana Gomila.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.