Setmanari d'informació local - 138 anys

Barcelona cerca tancar l'any amb rècord en el lloguer d'oficines

35107
Aerial view of cityscape of Barcelona, Eixample district and Sagrada Familia

El mercat de lloguer d'oficines a Barcelona anticipa que tindrà un tancament històric per a aquest any 2019. Segons algunes fonts, es descarten que les protestes per sentència del 'procés' que viu Catalunya puguin afectar les xifres, les quals s'han incrementat en un 12%.

Aquesta xifra és, fins al moment, la que es considera com una de les millors dades aconseguides en la capital, respecte als metres quadrats que es contracten.

Pel tancament del tercer trimestre de l'any, el sector immobiliari aconseguia una fita de 430 mil metres quadrats, deixant molt enrere l'anterior rècord obtingut, donat l'any 2015 on es va informar d'un increment de més del 6.3%.

Van afectar els disturbis d'Octubre en el mercat de lloguer d'oficines?

Molts dubtes han sorgit al voltant d'això, ja que quant al turisme i al comerç de la ciutat, aquest s'ha vist afectat i per tant retallada la seva facturació per aquests problemes suscitats.

Però les inversions i els usuaris no es van contagiar d'això, per la qual cosa no es preveu un possible alentiment a conseqüència de la inestabilitat política que es viu en el dia a dia.

A més, es coneix que totes les operacions que ja es trobin en marxa no seran frenades per cap raó.

Interessat en el lloguer d'oficines a Barcelona?

Si tens cert interès en el Lloguer d'Oficines a Barcelona, empreses com Skepp t'ofereixen una àmplia varietat quant a despatxos, i qualsevol espai de treball a la ciutat.

A Barcelona s'han establert importants multinacionals, com és el cas de Yahoo, Amazon, Casio, Facebook i Fodex.

Des de Skepp t'ajudarem a trobar el millor dels espais, adaptant-se sempre a les teves necessitats, siguin espais petits, mitjans o grans. Així mateix, t'oferim oficines moblades, amb tot el que es necessita per a impulsar qualsevol negoci.

Pots contactar a un dels nostres consultors, ells respondran qualsevol dubte que puguis tenir sobre com es dóna un lloguer d'oficina a Barcelona.

Per què s'espera tancar l'any amb rècord?

L'auge que s'ha viscut els últims mesos ha vingut donat, principalment, per l'expansió respecte als operadors de coworking dins de la ciutat. I també pel desembarcament de diversos nous actors, alguns d'ells amb un llarg recorregut a escala internacional.

La labor que realitzen cadascun d'aquests actors com a gestors d'espai, sempre es troben replets de serveis, convertint-se de tal forma, en alguns dels més grans operadors dins de la ciutat. Fent un pas en la cerca de grans espais a escala corporativa.

Aquests fets són els que afavoreixen les xifres de contractació quant al lloguer d'oficines.

Desequilibri entre l'oferta i la demanda

No obstant això, així com succeeix en altres ciutats, Barcelona continua reflectint un desequilibri important entre el producte d'oficines que hi ha en lloguer actualment i el que es demanda.

En aquest aspecte, la taxa de disponibilitat a la ciutat acumula descensos, situant-se en el primer semestre d'aquest any en el 6,8%, la qual cosa ha provocat que es conjuguin les necessitats de demanda en relació amb l'escassetat d'espais que estiguin disponibles.

Aquest desequilibri ha propiciat que, encara que els nous projectes aportin una superfície per sobre dels 160 mil metres quadrats, una gran part d'aquests ja hagin estat prellogats.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.