Setmanari d'informació local - 138 anys

[VÍDEO] Armengol respon a Campos que té una «obsessió malaltissa» amb els Països Catalans

35095

La presidenta del Govern, Francina Armengol, ha explicat aquest dimarts, durant la celebració del ple del Parlament, que amb l'entrada de Vox a les institucions ja no hi ha una unanimitat en la defensa dels més vulnerables, en al·lusió als menors i a les víctimes de violència masclista, alhora que ha remarcat que Vox va néixer per a fomentar un «discurs d'odi, de crispació, de divisió entre a societat.

Així s'ha expressat Armengol després de la repetitiva qüestio del portaveu de l'extrema dreta, Jorge Campos, qui ha demanat a la presidenta si considera que les Illes Balears formen part dels Països Catalans a partir d'una Proposició de Llei tractada al Parlament fa sis anys.

«Veig que lo seu és una obsessió malaltissa i que no acaba d'entendre molt bé el que es tracta a una institució seriosa, com el Parlament, i un espai seriós com aquest, un espai de control al Govern. Intentaré de forma pedagògica tornar-li-ho a explicar. Vostès es presentaren en aquestes eleccions supòs que per a defensar els interessos d'aquestes illes, almanco és el que nosaltres férem. Tenen un espai cada setmana per a fer preguntes de control al Govern i jo no em dedic al que vostè em demana, jo em dedic a defensar els interessos dels ciutadans d'aquestes illes».

A més, Armengol ha recordat al portaveu de Vox que la seva formació rep una retribució per part dels ciutadans de les Balears per a exercir una funció de control parlamentari i ha afegit que el mínim que haurien de fer és acudir a totes les comissions.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.