Setmanari d'informació local - 138 anys

Passos de vianants per a trepitjar l'estigma del VIH

35089

Des d'aquest dimarts els carrers de Palma ja compten amb tres passos per a vianants per a trepitjar l'estigma del VIH. Amb aquesta iniciativa l'Ajuntament se suma a la campanya que té per objectiu treballar per aconseguir la no discriminació de les persones que tenen VIH.

El batle de Palma, Jose Hila, el tinent de batle de Mobilitat Sostenible, Francesc Dalmau, la regidora de Sanitat i Consum, Elena Navarro i el director general de Justícia Social, Feminisme i LGTBI han visitat el pas de vianants ubicat a la plaça del Rei Joan Carles I on es pot llegir 'El que mata és la discriminació, no el VIH', un lema que forma part de la campanya 'Trepitja l'estigma' impulsada de forma conjunta entre administracions i l'entitat ALAS.

Les inscripcions es fan a les voreres dels passos per a vianants que tenen molta afluència de persones perquè el missatge arribi a molta gent. Actualment aquest mateix missatge el trobam als passos per a vianants ubicats a avinguda Alexandre Rosselló cantonada amb Bartomeu Ferrà i al pas ubicat a avinguda Alemanya (davant els instituts).

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.