Setmanari d'informació local - 138 anys

Ciudadanos crea una gestora continuista amb Joan Mesquida com a portaveu adjunt

35045
Imatge de la reunió mantinguda per Ciudadanos. | E.P.

El Consell General de Ciudadanos (C’s) ha aprovat aquest dissabte la creació d'una gestora que, en general, és continuista respecte a la composició de l'antiga direcció del partit, amb José Manuel Villegas com a secretari general, Melisa Rodríguez com a portaveu i el mallorquí Joan Mesquida com a portaveu adjunt. A més, els consellers han posat data al congrés extraordinari, que se celebrarà el 15 de març.

«El pròxim 15 de març, els afiliats decidiran el futur i model de partit que volen», ha afirmat el president del Consell General, Manuel García Bofill, que presideix la reunió del màxim òrgan entre Assemblees de la formació taronja.

A més, el Consell General ha aprovat per unanimitat el Reglament de la Comissió Gestora -que s'encarregarà de dirigir i administrar el partit fins a la celebració de la V Assemblea General- i ha donat el vistiplau a la composició de la mateixa amb un suport del 91,4% dels vots, enfront de cinc vots en contra i sis abstencions.

García Bofill ha assegurat que la gestora treballarà «amb il·lusió» en un procés «ordenat de transició que serà plenament participatiu» i en el qual «es donarà veu a totes les propostes que es presentin».

En el seu discurs, el president del Consell General ha reivindicat el llegat d'Albert Rivera i ha destacat que «només C’s pot portar a Espanya polítiques centrades, liberals, que donin suport a les famílies, als autònoms, que plantin cara al nacionalisme i que avancin cap a la regeneració democràtica».

La Comissió Gestora de C’s està presidida per Manuel García Bofill, com estableixen els Estatuts, i el secretari general és José Manuel Villegas, que ja exercia aquest càrrec en l'Executiva d'Albert Rivera, mentre que la portaveu és l'exdiputada Melisa Rodríguez, que fins ara era secretària de Joventut.

Així mateix, formen part de la gestora altres 13 membres: Joan Mesquida (portaveu adjunt), Fran Hervías (Organització), Carlos Cuadrado (Finances), José María Espejo-Saavedra (Acció Institucional) i Marina Bravo (Programes). També Guillermo Díaz (Comunicació), Beatriz Pino (adjunta de Comunicació), Begoña Villacís (Política Local), Ignacio Aguado (Política Autonòmica), Marta Rivera (Relacions Institucionals), Luis Garicano (Assumptes Internacionals), Miguel Gutiérrez (Formació) i Andrés Betancor (secretari jurídic).

Qui no estarà en la gestora és la portaveu en el Congrés, Inés Arrimadas, com ja va avançar ella mateixa aquest divendres argumentant que, en haver-se postulat ja com a aspirant a liderar la formació taronja, prefereix mantenir-se apartada de l'òrgan que gestionarà el procés de transició.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.