Setmanari d'informació local - 138 anys

Amics de la Terra reitera la seva oposició a l'edificació d'un centre comercial a la zona humida de ses Fontanelles

35017

Amics de la Terra Mallorca ha reiterat aquest divendres la seva «absoluta oposició a la pretensió d'edificar un centre comercial» a la zona humida de ses Fontanelles, a la ciutat de Palma, al·legant raons ambientals, socials i de mobilitat.

Així, segons han argumentat mitjançant un comunicat, consideren que molts polítics «es pleguen« davant les pretensions de les grans empreses i argumenten que, amb aquesta construcció, es destruiria la darrera zona humida que queda a Palma.

A més, asseguren que, a part del factor mediambiental, hi ha impediments de naturalesa legal insalvables que s'oposen a l'edificació de el centre comercial. En aquest sentit, recorden que el Pla Director Sectorial d'Equipaments Comercials de Mallorca «estableix l'obligatorietat de realitzar un estudi de mobilitat generada, solucionant i finançant les externalitats».

Així, argumenten que el desenvolupament d'un centre comercial en aquesta zona suposaria «incrementar la mobilitat induïda, el trànsit motoritzat i la contaminació, a més de la producció de gasos d'efecte hivernacle».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.