Setmanari d'informació local - 138 anys

Acaba la primera trobada formal entre els equips negociadors d'ERC i el PSOE

34999

Les delegacions negociadors d'ERC i el PSOE encapçalats per Gabriel Rufián i Adriana Lastra ha acabat després d'una reunió de dues hores i mitja. Els representants d'ambdós partits han iniciat aquesta dijous horabaixa unes negociacions claus per a la investidura de Pedro Sánchez.

Els PSOE vol un acord ràpid que permeti fer la investidura i constituir el govern espanyol abans d'acabar l'any. Per la seva banda, Esquerra exigeix diàleg sense condicions amb un calendari clar i amb garanties de compliment dels acords.

A la trobada ha assistit la portaveu al congrés, Adriana Lastra, el secretari d'Organització del PSOE, José Luis Ábalos, i el secretari d’organització del PSC, Salvador Illa. Per part d'ERC, el portaveu d’ERC al congrés, Gabriel Rufián, la portaveu nacional i vicesecretària general d'ERC, Marta Vilalta, i el president del Consell Nacional d'ERC, Josep Maria Jové.

Bolígrafs amb la cara de Forcadell

Els representants d'ERC han dut bolígrafs de color lila amb la cara de Carme Forcadell. Als bolígrafs s'hi pot llegir 'Free' i 'Escrivim el futur amb tinta lila'.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.