Setmanari d'informació local - 138 anys

PIMEM, en contra de crear un pàrquing a les galeries de la Plaça Major

34979

La Federació de la Petita i Mitjana Empresa de Mallorca (PIMEM) vol manifestar la seva «total oposició» a construir un aparcament a les galeries de la Plaça Major. «Les galeries poden suposar un espai per a la cultura i l'artesania. Un element d'atracció turística si es realitza la reforma adequada», explica Jordi Mora, president de PIMEM.

«Aquesta nova proposició per part de l'Ajuntament sembla respondre a un afany recaptatori i no ens sembla correcte», ha afegit Mora.

Des de PIMEM ja es va expressar a l'octubre el seu interès per reformar les galeries de la coneguda plaça i crear un nou espai per a la creació, exposició i inspiració de cultura ciutadana.

«No podem desaprofitar l'oportunitat per establir els tallers dels artesans a les galeries, creant així un lloc similar al gairebé oblidat passeig de l'artesania. A més, les noves galeries podrien ser també un espai en el qual joves creadors poguessin desenvolupar el seu talent, unes instal·lacions modernes, cosmopolites i innovadores. Un lloc d'atracció. Però un nou aparcament no té sentit», explica PIMEM.

Finalment, han volgut remarcar la importància que té reconvertir les galeries en «un espai que combini treball, oci, cultura i instal·lacions municipals (comissaria, oficines d'atenció al consumidor, etc.), per a recuperar un dels llocs més emblemàtics de la ciutat». «Les galeries són llocs emblemàtics de Palma, és responsabilitat de tots mantenir-les, conservar-les i rejovenir-les. No podem estar fabricant pàrquings. A més, amb aquesta idea l'únic que no fomentam és el transport públic», finalitza Mora.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.