Setmanari d'informació local - 138 anys

Tres investigadors de la UIB, entre els més citats del món

34949

El rànquing internacional Highly Cited Researchers 2019, de Clarivate Analytics, destaca tres professors del Departament de Biologia de la Universitat de les Illes Balears entre els 6.216 investigadors més influents del món, atès que disposen de diversos treballs situats entre l'1 per cent dels més citats en el seu camp d'estudi i durant un mateix any.

Tots tres són investigadors del grup de recerca en Biologia de les Plantes en Condicions Mediterrànies (PLANTMED) i l'Institut de Recerca Agroambiental i d'Economia de l'Aigua (INAGEA):

  • Jaume Flexas Sans, catedràtic d'universitat de l'àrea de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia, i investigador del grup PLANTMED i de l'INAGEA.
  • Hipólito Medrano Gil, catedràtic d'universitat de l'àrea de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia, investigador principal del grup PLANTMED i director de l'INAGEA.
  • Miquel Ribas Carbó, professor titular d'universitat de l'àrea de Fisiologia Vegetal del Departament de Biologia i investigador del grup PLANTMED i de l'INAGEA.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.