Setmanari d'informació local - 138 anys

'Festa Nostra' de Maria Llauradó guanya el concurs de cartells de Sant Sebastià

34935

L'obra 'Festa Nostra', de Maria Llauradó Estrany, serà la imatge de les festes de Sant Sebastià de 2019 després de guanyar el concurs de cartells organitzat per l'Ajuntament de Palma.

El jurat s'ha reunit el matí d'aquest dimarts per a triar l'obra guanyadora entre les 69 propostes presentades, segons ha informat l'Ajuntament en una nota de premsa. Set de les candidatures eren d'un grup, escola o entitat sense ànim de lucre. L'obra guanyadora, que també serà la portada del programa de festes, s'emportarà un premi de 800 euros -dels quals caldrà descomptar impostos-.

El jurat ha estat compost pel regidor de Participació Ciutadana i Govern Interior, Alberto Jarabo; la directora general de Participació Ciutadana, Claudia Costa; una representant de l'Escola d'Art i Superior de Disseny de Balears, Maria Dulce Reynés; la il·lustradora Maria de la Mar Riera; un representant del servei d'assessorament musical contractat amb motiu de les festes, Miquel Ferrer; i una representant de la Federació de les Associacions de Veïnats de Palma, Mercè Borràs.

Sant Sebastià és el patró de Palma i la seva festivitat se celebra el 20 de gener. El cartell guanyador il·lustra algunes tradicions d'aquesta festa, com els foguerons o el correfoc.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.