Setmanari d'informació local - 138 anys

Es descobreix la primera 'botiga feminista' a Palma

'Sa Bixicleta' s'ha posicionat obertament en contra de les violències masclistes aquest 25N

34907

Pot ser és la primera botiga de Palma en posicionar-se en un tema tan delicat com és la violència masclista, o tan important, com el feminisme. 'Sa Bixicleta', és un comerç de roba de segona mà, que ha volgut fer saber el seu posicionament contra les violències masclistes, en el marc del 25N. «Com a comerç de barri posicionat contra el masclisme, hem proposat que els veïnats s'apropin avui amb una intenció reflexiva», han assenyalat.

«Oferim fulls informatius amb dades i definicions, obrim espai per a reflexionar i expressar implicant al barri a escriure envers les violències, convidam a fer una mirada crítica i autocrítica envers aquesta realitat». A més, projecten a l'aparador de la botiga un vídeo d'una de les referents feministes de l'actualitat, Irantzu Varela, que parla precisament d'aquest tema.

«La resposta del barri ha estat molt positiva, moltes persones mirant el vídeo, escrivint al mural de post-its, conversant al portal i demanant informació. Un èxit esperançador per a seguir fent xarxa, repensar-nos i posicionar-nos com a barri en contra de les violències. Més enllà del fet institucional des del petit comerç també generam consciència», han explicat des de la botiga. 'Sa Bixicleta', està situada al carrer Francesc Fiol i Joan de Palma, número 4.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.