Setmanari d'informació local - 138 anys

El Pi retira l'esmena a la totalitat als Pressuposts del Consell de Mallorca

34903

El Pi ha retirat aquest dilluns l'esmena a la totalitat que havia presentat als Pressuposts de el Consell de Mallorca de 2020, després d'haver aconseguit el compromís de l'equip de govern per a invertir tres milions d'euros en el manteniment de la xarxa viària de l'illa i un milió d'euros per a les fuites d'aigua en els municipis.

Segons ha informat la portaveu de el grup al Consell, Xisca Mora, el seu partit també ha acordat amb la institució insular la posada en marxa d'un altre pla d'equipaments esportius. «Des d'El Pi hem fet una aposta molt clara per la mobilitat, la seguretat i la sostenibilitat i hem pogut esgarrapar prop de cinc milions d'euros que beneficiaran els pobles de Mallorca», ha declarat.

A més, ha assegurat que amb aquestes inversions s'avançarà en aconseguir unes carreteres més segures i en fer front a alguns punts negres de la xarxa viària. En aquest sentit, ha explicat que «s'habilitaran partides per a la carretera de Sineu a Maria de la Salut, la carretera de Felanitx-Manacor, la d'entrada a Sencelles o l'avinguda d'es Torrent i Via Portugal a Manacor, entre d'altres».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.