Setmanari d'informació local - 138 anys

Cort comença dilluns el tractament preventiu de processionària al bosc de Bellver

34889
El tractament es realitzarà a la nit. | Ajutament de Palma

Des de dilluns dia 25 de novembre i fins dijous dia 28 de novembre el servei de Parcs i Jardins de l'Ajuntament de Palma realitzarà un tractament per prevenir la processionària que es realitza anualment. Enguany aquest tractament es realitzarà en horari nocturn, de les 20.00 h fins a les 05.00 hores per tal de garantir l'ús del parc durant el dia.

Amb motiu d'aquest tractament, l'Ajuntament aconsella a la ciutadania evitar transitar pel bosc de les 20.00 a 05.00 hores de dia següent durant aquests quatre dies.

Tal com ha explicat Cort, el tractament biològic que es realitzarà consistirà en pulveritzar sobre la massa forestal un insecticida que conté, com a matèria activa, el 'Bacillus Thurigensis'. Aquest tractament biològic actua com a verí estomacal per a les erugues de processionària de pi. El moment més òptim per realitzar aquest tractament és a l'inici del desenvolupament de les larves.

Així mateix, per triar el moment adequat els tècnics de Parcs i Jardins avaluen les corbes de vols dels adults de processionària, les condicions meteorològiques i l'estat de la massa forestal. Aquest producte és innocu, per tant es pot emprar el bosc tot d'una després del tractament sense cap mena de perill per a les persones usuàries.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.