Setmanari d'informació local - 138 anys

El PSOE surt en defensa d'Alicia Homs i diu que no va pressionar a les joventuts socialistes europees

34879
Imatge de l'eurodiputada mallorquina Alicia Homs. | dBalears

El PSOE ha sortit en defensa d'Alicia Homs i ha assegurat que les declaracions d'Andrej Omerzel que acusava l'eurodiputada mallorquina 'd'intimidació i pràctiques antidemocràtiques' són totalment «falses».

Segons una entrevista a Andrej Omerzel, publicada a Vilaweb i recollida aquesta setmana per dBalears, Homs hauria pressionat altres membres de les Joventuts socialistes europees per tal de rebutjar la intervenció d'Alfred Bosch, exconseller de la Generalitat de Catalunya durant la trobada de les joventuts. Omerzel, ara ja expresident de les joventuts socialistes, considerà «intolerable» aquesta actitud.

Segons el PSOE, Alicia Homs «no coneix a Andrej Omerzel ni ha mantingut cap conversa amb ell, de manera que en cap cas ha exercit pressió ni directament ni indirectament».

«De fet, una vegada que es va assabentar de la dimissió d'Omerzel a través dels mitjans de comunicació va intentar posar-se en contacte amb ell per a conèixer de primera mà els fets, en la seva qualitat de Presidenta de les JJSS, i Omerzel ha refusat posar-se en contacte amb ella», han assegurat des del partit.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.