Setmanari d'informació local - 138 anys

Podemos Balears, convençut que una coalició a nivell estatal ha de tenir d'exemple el Govern balear

34875
Els afiliats a Podemos podran votar fins el proper 27 de novembre. | Podemos

Podemos Balears està convençut que «un Govern de coalició a nivell estatal ha de tenir d'exemple el Govern balear», on Podemos ostenta la vicepresidència, les Conselleries de Transició Energètica i Sectors Productius i la d'Agricultura, Pesca i Sobirania Alimentària. A més, també està en mans de Podemos, la Secretaria Autonòmica de Memòria Democràtica i Bon Govern.

Segons ha recordat l'organització aquest dissabte, Unidas Podemos ha estat la tercera força política a les Balears i ha repetit amb dos escons al Congrés en totes les eleccions generals celebrades en les quals ha participat.

L'afirmació de Podemos sobre «un Govern de coalició a nivell estatal» es deu al fet que aquest dissabte s'ha obert la consulta sobre el preacord de Govern amb el PSOE als 519.737 inscrits de la formació.

Els inscrits podran respondre fins dimecres que ve, 27 de novembre, a les 10.00 hores, a la pregunta 'Estàs d'acord que Podemos participi en un Govern de coalició en els termes del preacord signat per Pedro Sánchez i Pablo Iglesias?'

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.