Setmanari d'informació local - 138 anys

El Govern diu que la Llei de Canvi Climàtic està «està plenament en vigor»

34861

La portaveu del Govern, Pilar Costa, ha reiterat aquest divendres que la Llei de Canvi Climàtic i Transició Energètica, que veta l'entrada a nous vehicles dièsel a les Balears des de 2025, «està plenament en vigor» i ha assegurat que «no hi ha res suspès» després de l'acord interpretatiu amb el Govern espanyol.

«L'acord no implica modificar la llei en absolut, el que diu és que totes dues parts reconeixen que es necessita un marc legal estatal que autoritzi aquesta limitació de les Illes», ha matisat Costa preguntada per aquest aspecte després del Consell de Govern.

En aquest sentit, ha defensat que el compromís del Govern és «claríssim» en el desenvolupament d'una Llei de Canvi climàtic, que permeti encaixar l'autonòmica, i ha afegit que «ja té esbossos» sobre aquesta. A més, ha explicat que es tendrà en compte la «singularitat» d'arxipèlag. «La llei està en vigor, no hi ha res suspès i podria entendre la preocupació si estiguéssim a les portes del 2025, però encara queden cinc anys», ha conclòs.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.