Setmanari d'informació local - 138 anys

Quines diferències hi ha entre un préstec avalant amb el teu cotxe i un crèdit ràpid?

34821

El ritme de vida actual de la nostra societat, on el consum està a l'ordre del dia, i en el qual hi ha una gran necessitat i demanda per comptar amb liquiditat de forma gairebé immediata, ha obligat a moltes persones a demanar petits préstecs i a fer que contractin crèdits bancaris ràpids, i fins i tot petits préstecs personals. Potser un dels préstecs menys coneguts del mercat financer per part del consumidor, són els préstecs avalats per un vehicle; uns préstecs que ofereixen una sèrie d'avantatges i que compta amb unes petites diferències enfront del crèdit ràpid més popular.

Per què sol·licitar un préstec avalat per un cotxe?

Els principals avantatges de sol·licitar un préstec pel teu cotxe és que reporta una quantitat de diners gairebé immediata, d'una forma fàcil i amb grans garanties. Els vehicles solen ser uns béns que tenen bastants consumidors, que en cas de necessitat poden reportar una injecció de diners interessant que en molts casos poden ajudar a liquidar deutes com el pagament del lloguer, afrontar una despesa imprevista per avaria o reparació o simplement per a poder contractar un viatge.

Un préstec avalant un cotxe és una forma senzilla d'obtenir crèdits i diners gairebé immediats, sense necessitat d'aportar nòmina o un altre tipus de documents. Igualment els sol·licitants d'aquesta mena de préstecs, no és problema que estiguin inscrits en el RAI i que per tant tinguin deutes pendents. Igualment no és problema que estiguin en el ASNEF, on estan recollits els deutes impagats de tota mena, ja estiguin acceptats o no.

Diferències enfront del crèdit ràpid més habitual

A pesar que en certa manera el préstec avalant un cotxe compta amb semblances amb el crèdit ràpid i un altre tipus de crèdits bancaris o personals, els d'aval per un cotxe es diferencien principalment en el fet que són crèdits molt ràpids, molt més que els crèdits habituals. Exigeixen menys paperassa i documentació, a més que s'exigeix complir determinats requisits habituals en els préstecs tradicionals, com comptar amb nòmina o no estar en els típics llistats de morosos.

Aquest tipus de crèdits en el qual s'utilitza un vehicle com a aval, permet, a més, arriscar menys a l'hora d'oferir una propietat, bé o possessió per diners. Així per exemple, un préstec on s'utilitzi com a aval una joia familiar, un habitatge o propietat familiar, suposen un risc major per al sol·licitant si a la llarga no pot fer front al préstec sol·licitat. En els d'aval per cotxe, només s'arrisca el vehicle, un objecte que habitualment no té cap connotació personal ni sentimental, i que per tant no suposa cap problema greu per al sol·licitant, el qual podrà continuar conduint sense problemes el cotxe, una vegada que li hagin concedit el préstec, amb un vehicle com a aval.

Aquest tipus de préstecs es presenten com una excel·lent opció per a aquelles persones que necessiten una petita quantitat de diners de manera ràpida, en poques hores i sense els encotillats requisits que exigeixen moltes entitats a l'hora de concedir préstecs i crèdits.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.