Setmanari d'informació local - 138 anys

El 3r Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en Català es disputarà a Vilafranca de Bonany i Vilafranca del Penedès

34781

El dissabte 23 de novembre es disputarà el 3r Campionat Mundial de Scrabble Duplicat en Català simultàniament en dues seus a Vilafranca del Penedès (Principat de Catalunya) i Vilafranca de Bonany (Mallorca).

I com que aquest és el Mundial de duplicades en aquesta tercera edició han sorgit altres duplicitats, la buscada ha estat en les poblacions escollides: dues Vilafranques, la del Penedès i la de Bonany. Però la sorpresa va sortir quan els equipaments culturals escollits pels organitzadors del Principat i de Mallorca varen resultar portar tots dos el nom d’Escorxador, i ubicats tots dos al carrer de l’Escorxador de les respectives poblacions, com no podia ser d’una altra manera.

Tota l’activitat es desenvoluparà simultàniament en ambdues seus. A les 9.30 h tendrà lloc l’acollida, en la qual els jugadors pagaran la quota d’inscripció al campionat (5 euros els socis de l’AJUSC i 7 els no socis, per a la disputa de les dues partides; 3 euros els socis i 4 els no socis, per a una sola partida) i rebran tot el material necessari. Consultau tot el programa del campionat.

Com a novetat, la classificació final del 3r Mundial Duplicat es farà per la suma de punts obtenguts a les dues partides, tal com es va aprovar a l’assemblea de l’AJUSC del passat mes de juny. Hi haurà més detalls al reglament del campionat, que s’està acabant de revisar i es publicarà ben aviat.

Les inscripcions es poden fer emplenant aquest formulari.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.