Setmanari d'informació local - 138 anys

Busquets afirma que MÉS per Mallorca ha de «traçar el seu full de ruta des del consens»

34723
Bel Busquets, coordinadora de MÉS per Mallorca, ha parlat davant els mitjans de comunicació. | MÉS per Mallorca

La coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha assenyalat aquest dissabte, en la IV Assemblea General de la formació, que se celebra en Santa Maria del Camí, que el partit ha de «traçar el seu full de ruta dels pròxims anys des del consens».

Segons ha dit Busquets en declaracions a la premsa, l'Assemblea s'ha dividit en dos dies d'«intens» debat i un de votacions perquè «MÉS per Mallorca necessita debatre» i la formació «vol agafar idees amb consens».

En aquest sentit, la coordinadora de MÉS per Mallorca ha assenyalat que els assistents estan contribuint amb esmenes per a «retocar» la ponència d'organització, que van encaminades a definir MÉS per Mallorca com «una formació assembleària, on les decisions es prenen entre tots i on hi ha gran participació de la militància i dels simpatitzants».

«Aquest dissabte hi ha participació, hi ha debat i hi ha molts acords», ha assenyalat Busquets, qui ha insistit que «s'està debatent en què consistirà MÉS per Mallorca en la seva estructura interna».

Serà la setmana vinent, ha continuat la coordinadora, quan «es parlarà de les idees i dels trets identitaris de la formació, que és un partit ecologista, sobiranista, feminista i d'esquerres que vol canviar aquest país».

Preguntada per si creu que hi haurà algun canvi «important» respecte als trets identitaris de la formació, la coordinadora ha assenyalat que creu que «es va en la mateixa línia que s'ha anat traçant durant aquests anys».

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.