Setmanari d'informació local - 138 anys

Convoquen una manifestació antifeixista per al proper 20 de novembre a Palma

34715

Des de diferents sensibilitats dels moviments socials de Mallorca es convoca una manifestació contra el feixisme per el pròxim dimecres 20 de novembre a les 19 h a la Plaça d’Espanya de Palma.

La manifestació vol ser una «resposta popular a l’apogeu de les posicions racistes, masclistes i classistes que amenacen les llibertats del conjunt de la societat mallorquina i de la resta de l’Estat, així com una denúncia massiva a la inacceptable legitimització de posicionaments feixistes dins la classe política que de cap forma poden ser normalitzats a una societat sana».

Els convocants han remarcat que «mentre els mitjans de comunicació accepten i difonen el discurs de l’extrema dreta; mentre la judicatura protegeix i exculpa als feixistes per una banda i empresona a manifestants, activistes i líders polítics per una altre; mentre els partits d’esquerres opten per l'immobilisme i mentre els cossos policials actuen com el braç armat del neofeixisme (i del terrorisme d'Estat), la societat hem d’estar a l’altura de les circumstàncies i xisclar ben fort que no passaran».

La manifestació compta amb el suport de Memòria per Mallorca, Moviment Feminista de Mallorca, Assemblea Antipatriarcal de Palma, Ateneu l’Elèctrica, Ateneu Lo Tort, Ateneu Popular d’Esporles, Col·lectiu Arrels, Arran, Endavant, SEPC, CDRs Mallorca, Joventuts Llibertàries de Mallorca, Grup d’Estudis Llibertaris Els Oblidats, Calumnia, Músics x la Llibertat, Comissió Feminista de la UIB, Tot Inclòs, GOB, XR Mallorca i Stop Desnonaments. A més, han indicat que estan a l'espera de l'adhesió d'altres grups i col·lectius.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.