Setmanari d'informació local - 138 anys

Vidal visita Eivissa per a tractar «qüestions necessàries i importants» com la connectivitat

34663

El senador autonòmic Vicenç Vidal s'ha reunit aquest dimecres a Eivissa amb el president del Consell, Vicent Marí, per a tractar «qüestions necessàries i importants» per a l'Illa. Segons ha relatat Marí, Vidal «pot ser la veu dels eivissencs al Senat», destacant temes com el descompte del 75 per cent per a residents, «un dret dels insulars pel qual cal vetllar perquè es mantengui».

En la reunió, s'ha destacat la necessitat de vigilar el que suposarà la compra de Air Europa per part de IAG perquè no suposi una «pèrdua de freqüències i un increment de preus». Un altre tema important, segons el president, és la negociació del nou conveni de carreteres per a executar les actuacions contemplades en el Pla director insular. Així, han demanat a Vidal que faciliti els contactes per a agilitar aquestes negociacions amb Foment.

En temes mediambientals, el president ha destacat la necessitat de realitzar controls en punts d'entrada per a evitar l'arribada d'espècies invasores i també han comentat la necessitat que hi hagi més inversions per a millorar instal·lacions com les depuradores.

Vidal ha considerat «important» conèixer les reivindicacions d'Eivissa per a traslladar-les a Madrid, temes que els preocupen i que els han d'ocupar. Així, s'ha referit a reptes mediambientals com les prospeccions, un moviment en el qual Eivissa va ser pioner i que cal vigilar perquè l'amenaça «passi amb el temps». Segons Vidal, la intenció és viatjar a l'Illa cada dos mesos per a conèixer la realitat d'Eivissa.

Comenta

* Camps obligatoris

COMENTARIS

De moment no hi ha comentaris.